Fintor Logo RGB-slogan

 • Volg ons op:
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

 

Ondernemers

13963223-jonge-mooie-vrouw-met-haar-laptop-tussen-de-koeienEen hypotheek voor ondernemers?

Als je in loondienst bent is een werkgeversverklaring en een salarisstrook voldoende om te bepalen of je de hypotheek kan betalen. Er is geen bank of verzekeraar die checkt hoe de financiële positie is van je werkgever.

Als dezelfde ondernemer een hypotheek wil regelen, dan moet hij een waslijst aan informatie van minimaal de laatste 3 jaar aanleveren.
Hierna duurt het vaak maanden voordat bekend is of de hypotheek wordt verstrekt.

Vertrouwen in de ondernemer

Een ondernemer heeft vaak een aanzienlijk bedrag en energie geïnvesteerd in zijn bedrijf.
Hij heeft vertrouwen in zijn eigen onderneming, is bereid de risico's te nemen die het zelfstandig zijn met zich meebrengt en is gefocust op de continuïteit van zijn onderneming. Deze eigenschappen maken de ondernemer juist een goede potentiële relatie.

Vertrouwen van de bank

Gelukkig doen wij met een aantal banken zaken die onze mening delen.
Zij baseren zich niet alleen op feitelijkheden, maar maken ook een inschatting van de mogelijke toekomstige ontwikkeling. Hierdoor is het niet altijd noodzakelijk om jaarrapporten en IB aangiften van de laatste 3 jaar te overleggen. Op individuele basis wordt bezien welke informatie noodzakelijk is voor de hypotheekaanvraag. Dit biedt ook mogelijkheden voor ondernemers die nog geen 3 jaar bestaan.

Profiteer van onze ruime ervaring!

Wij hebben ruime ervaring met hypotheekaanvragen voor zelfstandige ondernemers en zijn met name gespecialiseerd in hoger opgeleide zelfstandige ondernemers en starters die daarvoor in loondienst werkten in dezelfde branche.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Nieuwsbrief

Ja! ik meld me aan
 1. Voornaam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer