Fintor Logo RGB-slogan

 • Volg ons op:
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

 

Ondernemers

financeverzekeringen-ondernemersZakelijke verzekeringen voor ondernemers

De zakelijke verzekeringen. Als ondernemer denk je wel aan iets anders. Je bent immers gespecialiseerd in het beroep waar je het bedrijf mee uitoefent. Je tijd in verzekeringen stoppen om dat ook nog uit te zoeken en te regelen, dat kost tijd. En als ondernemer is tijd immers geld.

Ruime keus voor een scherpe prijs

Wij (ErnstJan, Jan en Ron) zijn zelf ook ondernemer en begrijpen dat als geen ander. Wij bieden een totaal concept van verzekeringen en financiële diensten. Dat bieden wij je aan uit een ruime keuze van verzekeraars. Een scherpe prijs tegen goede voorwaarden en uiteraard geen overbodige verzekeringen die je niet nodig hebt. Dat is waar wij voor staan!

Onze persoonlijke aanpak

Door onze persoonlijke aanpak verdiepen wij ons in jouw situatie en bedrijf en maken een passend voorstel. Regelen eventuele opzeggingen van verzekeringen, vragen de nieuwe verzekeringen voor je aan en beheren de verzekeringen. Zo kan jij je als ondernemer richten op zaken waar je goed in bent, namelijk ondernemen. En is er onverhoopt een schade, dan staan wij voor je klaar om dit zo goed en snel mogelijk met de verzekeraar te regelen.

Naast de schadeverzekeringen zijn wij ook gespecialiseerd in pensioenen. Zowel in privé als voor het personeel. Wel zo gemakkelijk. Alles onder één dak. Als wij op de hoogte zijn van jouw persoonlijke en zakelijke situatie, wie kan je dan beter adviseren? ErnstJan, Jan en Ron realiseren dat, als geen ander, door hun uitzonderlijke persoonlijke aanpak!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Nieuwsbrief

Ja! ik meld me aan
 1. Voornaam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer